Информация за събитие

Half Time


дата: 2019-01-01 00:00:00
Възрастова група: Всички
Категория: Бар / Кафе
Създател: monopol

Работно време: 09:00–...
Брой места: 100
Кухня: европейска, интернационална
Тип музика: поп
Half Time е място, където да се събереш с приятели да изгледате мача или поредната Формула 1, докато хапвате вкусно и поливате с бира.
Още от входа на очи се набива истинската състезателна Lancia, кацнала над бара – докато гледате колата, в началото може и да не забележите множеството екрани, разположени по всички стени. Какво предават ли? Актуалния за деня спорт, разбира се. Интериорът е приятен и непретенциозен и предразполага към развихряне на спортните страсти. Между екраните за вдъхновение са поставени снимки на велики спортисти, а зеленият цвят, преобладаващ в обстановката, настройва като за почивка. Ако пък поискате да отлепите поглед от тв състезанията, сте добре дошли в малката зала с джаги и дартс.
Менюто на Half Time не е голямо, но съдържа както интересни бирени мезенца, така и по-сериозни неща, които да хапнете за вечеря. Изборът включва италианска паста, вурстчета, стекове, ростбиф, мариновани ребърца и други благини. Ако предпочитате нещо по-леко, може да се спрете на салата или супа, а за десерт има и тирамису. За сметка на късото меню селекцията питиета никак не е малка – започва с няколко вида бира, минава през бели и червени вина и стига до дълъг лист твърди питиета. За дамите спортни фенове са предвидени и коктейли.
Ранните пилета могат да посетят Half Time и за закуска – отваря в 9:00 и предлага висок клас кафе и горещ шоколад, които да съчетаете с традиционна английска закуска или пък Бургер Американо.
Докато се забавлявате не се притеснявайте, че ще изпуснете бизнеса – ако се наложи да си проверите мейла в полувремето например, в Half Time има безжичен интернет, както и стационарни компютри – всичко е безплатно. И последно – ако планирате да отидете в бара с компания, добре е да направите предварителна резервация – макар и още ново, заведението вече е доста популярно и местата свършват бързо.

София
ул. Тарас Шевченко 13

Контакти
089 336 62 05

Кой ще бъде там?

 (Всички)
Не са намерени членове на събитието

коментари


Няма коментари за събитието


Не сте влезли с вашето потребителско име и парола

Търси събития


Град:


Категория:


Възрастова група:


Ключови думи


Най-популярни събитияDarkside Bar

дата: 2018-02-01 00:00:00
Възрастова група: Всички
Категория: Клуб / Дискотека