Информация за събитие

АБРАКАДАБРА - На Коледа стават чудеса!


дата: 2015-12-13 19:00:00
Възрастова група: Всички
Категория: Кино / Театър
Създател: ivoxmagic

Зрелищен магичен спектакъл на Ивокс Меджик и неговите приятели най - добрите илюзионисти в България. Едно шоу за цялото семейство! Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд. Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. За радост на най-малките тази година любимия Дядо Коледа избра да участва в магичния спектакъл „Абракадабра“!
С участието на елита на българското илюзионно изкуство - Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу - носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012. Специално за шоуто – Dj Тишо от Проект „Бисквитките“ записва парчето „Бяла магия“, което ще прозвучи официално за първи път на премиерата на спектакъла „Абракадабра“. Магично шоу, което трябва да се види от цялото семейство. Незабравимо изживяване, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание и ще ви пренесе в магичните Коледни и Новогодишни Празници!
Осъществява с любезната подкрепа на туристическа агенция Ориент 99.
Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 13 декември 2015 (неделя) в Независим Театър(бивш Модерен Театър) ул.“Върбица“12-ъгъла с бул.“Христо и Евлоги Георгиеви“ от 19:00 часа.
Билети на касата на Независим Театър, в мрежата на ticketpro.bg и eventim.bg.

София
ул.“Върбица“12-ъгъла с бул.“Христо и Евлоги Георгиеви“

Контакти
0899813702

Кой ще бъде там?

 (Всички)


коментари


Няма коментари за събитието


Не сте влезли с вашето потребителско име и парола

Търси събития


Град:


Категория:


Възрастова група:


Ключови думи


Най-популярни събития

дата:
Възрастова група:
Категория: